Muuuuuuuu!

Kanelbullarna jag bakade häromdagen blev helt OK. Carl och Christoffer har typ lyckats sätta i sig allihop redan. MEN de är fortfarande inte helt perfekta och anledningen är inte gasugnen - den är faktiskt helt ok tro det eller ej. Problemet är att smöret här inte alls är som smöret hemma. Och givetvis förstår jag att kossorna här inte äter samma sak som kossorna hemma i Sverige men det är något annat också. Något som syrabaserat tror jag, som ger bullarna en konstig eftersmak. Med brist på bättre förklaring vill jag säga att de inte känns helt fräscha.
 
Så, huslig som jag är tänkte jag istället kärna eget smör av grädde - det är faktiskt busenkelt. Botaniserade länge i mejeridisken på Walmart och plockade dyraste grädden på hyllan. Vispade sedan i cirka 20 minuter utan att konsistensen förändrades ett enda dugg. Inte ett enda dugg!!!
 
Nästa steg är att köpa en kossa. Men var skulle jag förvara henne?
 
 

Kommentera här: