Quiche-kväll!
Min mamma har alltid lagat den godaste quichen i världen! Och man vet att varje gång hon gör den kommer den smaka lika gott, ha perfekt konsistens och själv bränner man sig alltid på tungan. Givetvis ska vi ha quiche på menyn!
Nu är vi ju i Mexiko. Med ny skinka, ny ost, ny mjölk, det värdelösa smöret.... Ja, ni förstår. Så vi inledde kvällens quichebestyr med avancerad ost- och skinkprovning. Och nu till det som gör den här situationen ännu svårare. Jag äter inte ost. Jag har aldrig gjort det. Så även om jag skulle provsmaka så skulle jag inte ha något att jämföra med. Detta innebär att jag på ostfronten måste förlita mig helt och hållet på Carl och Chrilles rekomendationer, vilket inte händer så ofta i köket om man säger så.
Quichen kom iallafall slutligen ut ur ugnen, var superfin och jättegod. Fast inte lika god som mammas förstås.


Jammi!